Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011

Strona główna Fora NBA Aktualności Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011

Wyświetlanie 15 wpisów – od 196 do 210 (z 461 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Od 2002 roku gra Houston opierała się na Yao Mingu, który jak wiadomo ma 2.29 metrów, co dawało mu znaczną przewagę nawet nad centrami NBA co o innych graczach nie wspomnieć.

Wasky
    Uczestnik

Aaa… rzeczywiście teraz zrozumiałem dlaczego skośnookiej ;)

Z innej beczki:
    Jak wiemy Kevin Garnett w ostatnim meczu przeciwko Pistons odniósł kontuzje, miało to miejsce w 1q. Dziś lekarze ogłosili że KG będzie pauzował przez 2 tygodnie. To niezbyt dobra wiadomość bo jak wiemy z kontuzją boryka się też inny kluczowy gracz C’s Rajon Rondo.

są pogłoski że Rajon ma zagrać z hornets

Nie wypowiadam sie na temat Melo bo strasznie dużo stracił on w moich oczach tym przeciąganiem. już lepiej jakby zrobił The Decision vol.2 i wszystko byłoby jasne a nie taki sranie w banie.

*Oklahoma wysłała Aldricha do D-league (Tulusa 66ers) Aldrich grał juz w D-lig w 5 meczach srednio 28 min 7.8 points, 7.2 rebounds 1.6 blocks. Swoja droga to nie wiem po co raz go daja do d-league potem sciagają z powrotem i znow daja do D-L
    *Ray-Felton chce zostać w Knnicksach do końca kariery

Wasky
    Uczestnik
    sałek15 wrote:
    Krążą plotki o tym że Carmelo ma przejść do Nets lub Kniks.Co wy na to?

To że Melo chce przejść do Nets lub Knicks to wiadomo już od paru miesięcy i na razie nic się nie zapowiada żeby takowa rzecz się rozegrała. Słyszało się że Nuggets planują jakąś wymianę z Knicks czy z Nets, ale teraz już wszystko ucichło. Według mnie zarząd Denver nie zrobi nic w tej sprawie i Melo odejdzie po wygaśnięciu kontraktu ;)

A i znalazłem więcej informacji na temat kontuzji KG, na szczęście to nic z kolanem, (bo jak wiemy takowa kontuzja mogła by doprowadzić do zakończenia kariery przez Garnetta) to naciągnięcie mięśni łydki. ;)

Marcus Camby wcale nie chce rozstawać się z Portland, ale jeśli Blazers chcą go wytrejdować to chciałby przenieść siie do lepszego teamu.

Włodarze Bulls były rzekomo zaiinteresowane Stephenem Jacksonem i O.J Mayo ale zerwali rozmowy. Tak więc będą kontunuować pracę z Keithem Bogansem, Ronnie Brewerem and Kylem Korverem.

Wasky
    Uczestnik

Wiem, że nie którzy użytkownicy nie lubią słuchać co tam u Melo, ale trudno ;)

Otóż Melo odrzucił ostatnio ofertę Bobcats, a raczej poprostu powiedział Jordanowi „nie” :
    „Nie dziękuję. Nie mam zamiaru grać dla słabych Bobcats i podpisywać z nimi przedłużenia kontraktu” ~ Melo

Wcale mu się nie dziwie. Charlotte to naprawdę kiepski zespół, przynajmniej ostatnio. Ale odmawiać Jordanowi.? Nieładnie :P

Kolejny news:
    Ciąg dalszy kontuzji kluczowych zawodników w Dallas, otóż w ostatnim meczu z Bucks, Butler nabawił się kontuzji prawego kolana. Więcej na ten temat dowiemy się pewnie za parę dni. Przypomnę że w Dallas kontuzję leczą już Dirk i Marion ;)

Anonimowy
    Gość

*Kings dostają wiele telefonów w sprawie Casspiego i Landry’ego. Podobno Landry zmieni barwy klubowe przed lutowym tradedeadline. Kings też twierdzą, że latem wydadzą każdą wolną kasę na wzmocnienia.
    *Cavs interesują się Andrayem Blatche, a poza tym Mo Williams chce zostać w Cavs.
    *Możliwe, że Caron Butler nie zagra już w tym sezonie.

Wasky
    Uczestnik

Brandon Bass chce się poddać operacji, dokładnie artroskopii. Brandon stwierdził że ból trzyma go od meczu z New York Knicks. Hymmm… ciekawe co teraz zrobi Otis Smith, na pewno Orlando są potrzebne zmiany w których muszą pozyskać jakiegoś pod koszowego bo jeżeli Bass naprawdę podda się tej operacji a nie będzie żadnej wymiany to życzę im powodzenia. No chyba że Howard będzie grał non-stop przez cały mecz :D

Tyrion
    Uczestnik
    Skejcik wrote:
    *Możliwe, że Caron Butler nie zagra już w tym sezonie.

Już zostało potwierdzone- niestety – że Caron faktycznie już nie zagra..
    Szkoda gościa, a dodatkowo spotyka go to w CY, co jeszcze pogarsza obraz sytuacji..

Blake Griffin, Serge Ibaka, Brandon Jennings i JaVale McGee. Jak podaje LA Times tych Panów zobaczymy w konkursie wsadów.

ADZIO
    Uczestnik

Nieujmujac talentu Jenningsowi i Ibace ale sa duzo lepsi dunkerzy od nich w lidze. I tak z tych panow kandydat do Win jest juz wiadomy :D

Anonimowy
    Gość

Wątpię by Jennings wystąpił w SD po tym jak doznał kontuzji stopy. Teraz nie chce szybko wracać, to wątpię by chciał ryzykować… Serge Ibaka to też jakieś nie porozumienie, a co z DeRozanem albo Weemsem?

Tyrion
    Uczestnik

Nie no Jennings mi nie pasuje totalnie.. Ibaka teoretycznie jakiś tam potencjał, typu siła i ogólnie pojęta dynamika i atletyzm ma, no ale kreatywności akurat po nim się nie spodziewam, chociaż na pewno starał by się zrobić rozpierdol, bo ten typ tak ma :) A McGee i Griffin się nadają- no doubt jak dla mnie..

Swider
    Uczestnik

A z tym,że Griffin jest już zwycięzcą to bym nie przesadzał,bo po Brownie tok temu też się spodziewano nie wiadomo czego;) Oby nie skończyło sie tylko na jakimś power dunku i kolejny zawód… Mam nadzieję,że w tym roku panowie wykażą się nieco kreatywnością;) Co do McGee to faktycznie dobry kandydat sie wydaje ale boje się,że jakiegoś szału nie zrobi:P Będzie próbował coś tam zapakować z lini osobistych,czy tam łokiec w obręcz jak VC;] Niech włoży ręke do pachy przy jego zasięgu to wtedy będzie kozak hyhy;] Tak czy inaczej zobaczymy ale trzymam kciuki,żeby cos w tym SDC ruszyło;)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 196 do 210 (z 461 w sumie)
  • Temat ‘Ciekawostki, plotki i transfery 2010/2011’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.