Chicago Bulls

Strona główna Fora NBA Zespoły Chicago Bulls

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 117 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Mi kuba co do Perka to chodziło o jego defensywę , bo ofensywa nie mówię nie błyszczy u niego ( żeby chociaż matowa była).
    No ale mimo wszystko myślę , że to jest zbyt wyrównany zespół , aby Durant mógł być MVP ..

A Jamesa , nie wiem naprawdę , ciężko mi znaleźć argumenty na twoje argumenty…
    Jednakże ja nadal trzymam się Rose’a poza tym Jmesa szczerze nienawidzę i również dlatego ta niechętnie patrzę na nagrodę MVP dla niego..
    Zresztą , myślę , że już mamy wyjaśnione kto MVP. James już też przyznał , że dałby Rose’owi za „kosmiczną robotę” :D
    Aha i Miami nie będzie pierwsze na wschodzie :D

Nadszedł czas na podsumowanie sezonu Byczków !!!
    Ogólnie sezon uważam za bardzo dobry w wykonaniu naszego teamu z Wietrzengo Miasta .
    Myślę , że osiągnięcie takiego sukcesu , jakim niewątpliwie było dotarcie do finału konferncji jest schlubą dla naszej organizacji.
    Szkoda serii z Miami , niestety ale Dinozaur z 1 się w Miami odblokował , Boozer pokazał co to znaczy być soft ( lepiej od Gasola) .
    Ogólnie cieszę się , że w ogóle podjęliśmy walkę .
    Do plusów tego sezonu zdecydowanie zaliczam (osoby) :
    D.Rose – wiadomo
    Luol Deng – Tyrał na parkiecie jak Etiopczyk ( przepraszam chłopaki , możliwe ,że kogoś to może urazić , że obrażam Etiopczyków , jednakże ostatnio genialny kawał przeczytałem o nich . Mimo wszystko w razie co przepraszam , nie ma sie co śmiać).
    Omer Asik – jak na te minuty , które otrzymywał , bardzo dobra gra . Szkoda kontuzji już w tak młodym wieku , ale myślę , że nie spowoduje to spadku poziomu Turka.
    Keith Bogans – tak naprawdę , tylko dlatego , że nie podłamał się po tych „niepochlebnych” komentarzach i jakże znanym profilu na facie …
    Ronnie Brewer – nie wiem lubię go oglądać od kiedy jest w naszym teamie .
    Tom Thibodeau – Architekt , Lekarz , Konduktor itp. itd, excelebra excelebra :D

Jak w każdej drużynie nadszedł czas na minusy :D a mam taki jeden :
    CARLOS LOOSER – miał być koks a był mops wpierw ręka , potem dupa . Soft na maxa , stał się moim idolem , przez moment myślałem , czy aby nie pojechać do chicago i z nim pogadać , bo gość mnie normalnie wkur… Tylko cały czas pierd… coś pod koszem jak go nie dotykali i gdakał jak kura…

Poza tym nie mam minusów , zawodnicy niewymienieni , byli dla mnie ani negatywni , ani pozytywni.
    Jeśli pominąłem kogoś , to dajcie znać , odniosę się co do jego gry :D
    Dzięki za przeczytanie ;D

Patryk2224
    Uczestnik

Nie zapomniałeś przypadkiem O Taj’ie Gibson’ie dla mnie dawał fajną energię z ławki i robił sporo dobrego dla mnie w Chicago brakuje po prostu dobrego rzucającego tylko na 2 :)

O dzięki Patryk , zapomniałem o nim :D
    Jk dla mnie , trochę za mało minut dostaję , mnie by denerwowało coś takiego , że wszyscy widzą , że gram lepiej niż Looser , ale mimo wszystko nie dadzą mi wejść , bo on jako , że jest domnimanym „superstarem” musi zagrac co najmniej 35 min. ;/
    Denerwuje mnie coś takiego , jest to jedyna rzecz , która mi się w tym sezonie nie podobała :D
    Swoją drogą dodają c, do tego finału konferencji , to uważam , że porażka z Miami była spowodowana jednak mimo wszystko brakiem doświadczenia …
    Niestety wszystkie nasz ostatnie playoffy się kończyły na 1 rundach… no może poza 1 :D
    Ogólnie patrzę optymistycznie na przyszły sezon , licze na człowieka , który będzie potrafił dawać tę energię . Bo myślę koledzy , iż zgodzicie się , że Bogans wulkanem nie jest i chyba nie będzie :D
    Trezba po prostu ściągnąć jakiegoś pewniaka w defensywie i w miarę pozytywnie ofensywnego…
    Osobiście najbardziej bym się cieszył , gdybym ujrzał w Madison Tony’ego Allena :D Naprawdę .
    A Wy co o tym sądzicie ??? :)

Patryk2224
    Uczestnik

Tony Allen no nie wiem bo za dużo się nie różni od Brewer’a bo to też jest gracz bardziej do zadań defensywnych, ja tam chętnie bym widział O.J May’o jako strzelca.Co do seri z Miami dla mnie bardziej zbrakło pomysłu na crunch-time, bo cały czas było granie na D-Rose i liczenie na niego co jakoś nie skutkowało zbytnio dobrze.Według mnie Gibson grał tyle ile trzeba po prostu miał dodawać swoją energię z ławki co robił dobrze a Boozer zagrał bardzo słaboi chyba więcej mówić nie trzeba.

chyba na pewno. W sensie nie mówię , że grał za mało bardziej idzie mi o to iż powinien grać więcej bo Looser grał jak ciota …
    no dobra w crunch dawaliśmy dupy , No tak Mayo w sumie miał do nas dojść nie ??:D
    Byle by tylko mu tam charakterek porządny w końcu zrobili to wtedy może grać w Chicago , a jak nie to niech dalej gra w samolocie w karty w Memphis :D

Patryk2224
    Uczestnik

Było coś że miał grać w Chicago z tego co pamiętam, co do Gibsona chodzi mi o to że za dużo według mnie on grać by nie mógł bo gdyby grał więcej ta energia jego by znikła i stał by się już mniej użyteczny dla drużyny, Chicago zaskoczyło i tak w tym sezonie kto by się spodziewał 1 miejsca w konferencji i dojścia aż do finału konferencji, czeka ich dobra przyszłość :) W serii z Miami zabrakło trochę pomysłu,talentu*(wyjątek Derrick Rose),doświadczenia.

nom :D Wiesz ja liczę na draft , chociaż będzie nakurw…. słaby , ale mamy 25 chyba pick także bierzemy jakiegoś SG utalentowanego defensywnie i pracujemy :D I wtedy będzie good job :D Nom ja myślałem tak ” dobra chłopaki półfinał konfernecji i chata ” a tu taka eksplozja , normalnie na początku sezonu mało się nie zesrałem z podniecenia :D

Patryk2224
    Uczestnik

28 i 30 pick :)
    Przyszłościowy zespół po prostu i ciekaw jestem ich gry w następnym sezonie (Jeśli nie będzie Lockoutu)

ja właśnie się obvawiam lockoutu :D Ale wierzę , że jak już będzie to D.Rose do Zastalu Zielona Góra idzie :D hehe :)

Anonimowy
    Gość
    Xarro wrote:
    , gdybym ujrzał w Madison Tony’ego Allena :D Naprawdę .
    A Wy co o tym sądzicie ??? :)

Twoja wiedza o Bulls mnie poraża… najpierw zapominasz o ważnym zawodniku z ławki jak Gibson, a teraz rozwaliłeś system z tym Madison. Ekh Madison Square Garden to hala New York Knicks, a Byków nazywa się United Center:whistle::wall:

tak ale jest cos takiego jak House of Madison tak ??? Czy zapomniałeś???[hr]
    I nie mówię , może i masz rację , bo się nazywa United Center , ale mówią na nią też Madhouse of Madison , także nie wiem co Ciebie dręczy Skejcik[hr]
    A co do zawodników to przecież napisałem , że mogłem o kimś zapomnieć i żeby przypominać . Nerwy Skejcik , nerwy :D[hr]
    Aczkolwiek spodobał mi się ten tekścior z systemem to Ci musze Skejcik przyznać :D

Anonimowy
    Gość
    Xarro wrote:
    tak ale jest cos takiego jak House of Madison tak ??? Czy zapomniałeś???[hr]
    I nie mówię , może i masz rację , bo się nazywa United Center , ale mówią na nią też House of Madison , także nie wiem co Ciebie dręczy Skejcik[hr]
    A co do zawodników to przecież napisałem , że mogłem o kimś zapomnieć i żeby przypominać . Nerwy Skejcik , nerwy :D

nic mnie nie dręczy tylko było nazywać rzeczy po imieniu… większość osób pisze United Center, a Madison od razu przynajmniej większości skojarzy się od razu z MSG w NY.

Ok Skejcik , sory rozumiem Cię następnym razem będe pisał United chociaż wolę Madhouse on Madison :D
    Sorki i fajnie , że tak dogłębnie przeczytałeś ;]

NBA Champ
    Uczestnik

A teraz zmiana tematu:)
    Jak oceniacie szansę Bulls na mistrzostwo w przyszłym sezonie?
    Mogą mieć nadal problem z wywalczeniem mistrzostwa…(Brak im porządnego SG)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 61 do 75 (z 117 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.