Chicago Bulls

Strona główna Fora NBA Zespoły Chicago Bulls

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 117 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Howi12
    Uczestnik

Ale ty .. masz podjazdy ?? napisałem ze sory na Denga niewiedzailem ze tak ladnie gra … napisalem rowniez że PRZYDAŁ by sie ktos pokroju Melo itd. a skoro myslisz ze korver bogans i brewer to jest elita na mistrzow playoff to gratki dla ciebie to sa zawodnicy hmm Role. maxymalnie .

aa skoro chodzi o denga to niewiem co mu daje ta twoja”agresywna” gra. niewiem w czym mu pomaga -.-

Player G GS MPG FG% 3p% FT% OFF DEF TOT APG SPG BPG TO PF PPG
    Luol Deng 65 65 39.1 0.455 0.338 0.745 1.40 4.50 5.90 2.8 0.94 0.57 1.95 2.12 17.6 ten sezon
    Luol Deng 70 69 37.9 .466 .386 .764 1.90 5.40 7.30 2.0 .94 .87 1.91 1.80 17.6 popredni

Co za bezmózg ! Czy ty wgl oglądasz mecze Bulls ? Ja mówię że gra agresywny ofens i stał się ciężkim matchupem na obydwu końcach a ty mi pokazujesz jego cyferki !
    A czy ja napisałem że Korver , Bogans, Brewer to elita ?? Wręcz przeciwnie, napisałem że to „przeciętniacy” i za nic w świecie nie dostaną za nich dobrego picka czy zawodnika pokroju takiego Ellisa.
    Czytaj ze zrozumieniem , a najlepiej poczytaj sobie mój wcześniejszy post tak długo dopóki coś ci wejdzie do tego łba … Nie dyskutuje z tobą dalej bo poprostu nie jesteś na tym poziomie , radzę ci obejrzeć chociaż kilka meczy NBA a nie same recapy , nabrać wiedzy i dopiero wtedy zacząć dyskutować.

PS: Nie tylko nie wiesz że Deng „tak ładnie gra” ale ty poprostu nic nie wiesz ;)

Tristania78
    Uczestnik

Pewnych rzeczy jak się nie wie to po prostu nie należy pisać żeby się nie ośmieszać-to tak na przyszłość Howi12 i popraw się :)
    a wracając do Bulls to o ile nie lubiłem nigdy tych za czasów dynastii Jordana to te współczesne byczki nawet darzę
    sympatią i dobrze im życzę,co do Denga to w tym sezonie jest dla mnie jednym z lepszych SF w lidze i pasuje świetnie do
    systemu Toma Thibodeau(w ogóle jak dla mnie trener roku),wiadomo że ten zespół ogranicza brak solidnego SG bo wprawdzie
    Bogans i Brewer dobrze bronią ale są słabi w ataku,dlatego miałem nadzieję że uda się pozyskać z Rockets C. Lee który
    by pasował fajnie bo broni i rzuca ale nie wyszło nic z tej wymiany i trzeba grać tym co jest,wracając jeszcze do draftu
    to Chicago bodajże ma jeszcze first round pick od Bobcast jeszcze z wymiany za Tyrusa Thomasa choć nie za bardzo widać
    jakiś ciekawych potencjalnych SG w drafcie

Kolego Tristan , widzę , że NCAA się interesujesz.:)
    Mógłbyś mi powiedzieć kto Twoim zdaniem ma największe szanse na 1 dziesiątke ??
    Takie twoje zestawienie jakby. Nie chcę Cię sprawdzać po prostu interesuje mnie kogo może wyłowić np. takie Cleveland.
    Mógłbyś to dla mnie zrobić??

Swoją drogą fajnie , że trochę ożył temat Chicago :D
    Howi pochlebia mi twoja opinia o moim zdaniu , ale też się nie zgadzam tak jak poprzednicy z Twoim zdaniem o Dengu :D
    świetny zawodnik , tak naprawdę nie tylko 2 punktujący jak ktoś trafnie zauważył , ale też tytan na boisku najwięcej minut spędza ( to też chyba ktoś napisał bodajże #23 i ma rację :D )
    Pozdro!

Howi12
    Uczestnik

wczoraj oglądałem bulls do 2 q bo na 7:00 do roboty .. i powiem że Rose mnie nie zachwycił cały team grał dobrze w defensie chyba jak zawsze ale koniecznie muszą wykonac jakiś ruch punktujacy kogos to miazgą jest w attaku. Asik tak się chyba nazywa podobała mi sie jego gra tylko jak patrze na jego mordke po przebiegnieciu dwóch długościu boiska to płakac się chce.
    Jordan powiedział nie zdziwcie się jak bulls bede przez 6 lat mistrzami PO.

Z całym szacunkiem Howi , ale żeby zrozumieć filozofię Bullsów trzeba oglądać całe mecze !!:P
    np. dzisiaj o 00:00 z Indianą obejrzyj sobie:P
    A Rose , no cóż on nie zawsze zachwyca ..
    Tyle , że nie musi tego zawsze robić :P
    Bo przecież Chicago to genialny perimeter defense..
    Tu możliwe , że ja się mylę , ale taktyka Thibodeau polega na tym , aby tracić jak najmniej pkt. , po to by nie było potrzeby ich nadmiernej zdobywania..
    No bo jak Howi powiedział Rose nie zachwycił , i nie zawsze to robi. Na tym polega ten zespół , aby każdy miał jakiś wkład..
    Możliwe , że napisałem to nieskładnie , przepraszam za to :P
    Pozdro :D

Howi12
    Uczestnik

dzis loookne całe meczywo bulls z checia, ten team mnie ciekawi bo graja cos innego niz wsztscy chodzi mi o tą defensywe ;)

Haha Howi masz pecha trafiles na mecz , co akurat defense zbytnio nie chodzil…. ;/
    ale Rose wyrownal rekord punktowy swoj , szkoda porazki ( to przez brak boozera) …

Anonimowy
    Gość

Jak myślicie co pokażą Bulls w PO? Na chwilę obecną w 1 rundzie mają Pacers jednak Bobcats czają się za rogiem. Z tej dwójki raczej Pacers są groźniejszym rywalem choć raczej obie drużyny Bulls powinni przejść. Byłby fajny pojedynek pod koszem – Hibbert, McRoberts, Psycho T vs Noah, Boozer, Gibson. Ciekawi mnie postawa Boozera bo wiemy, że u niego bywało różnie z PO, a szczególnie gdy ma naprzeciw siebie wyższych graczy. Rose czy będzie grał to samo co w RS? Trochę wątpię bo PO to nieco inna koszykówka i będzie miał utrudniane życie. Tak się też zastanawiam czy Rose do końca zasłużył na MVP… Howard, Dirk też powinni śmiało dostać tę nagrodę.

Skejcik , ja uważam że w PO jak będą Bulls w finale konferencji , to bedzie ok :D Ale jestem ich wiernym fanem i liczę na więcej :P
    Jeśli Boozer się odblokuje , bo rzeczywiście z nim jest różnie :D Podkoszowi raczej na korzyść Bulls bo jeszcze zapomniałeś o Asiku , a on przecież ostatnio więcej zbiórek notuje niż Noah Gibson razem ostatnio :)
    Co do Rose’a ja się nie obawiam , mimo wszystko możesz mieć rację :D
    Chociaż on dosyć dobrze sboie radzi z double teams także ja uważam , że jest ok :D
    Co do MVP. Zgadzam się , że Howard zasługuje w tm samy stopniu n nagrodę jak i Rose. Co do Dirka absolutnie nie z tego względu , że on ma niektórych pomocników lepszych niż Rose.
    No bo chyba mi nie powiesz , że Noah daje więcej drużynie niż taki Kidd w Dallas nie ?? :D
    Ale Howard też nie dostanie MVP bo bilans cienki ;/
    Ja się ucieszę , jak Rose dostanie mój ulubiony zawodnik.
    A ty Skejcik kogo najbardziej lubisz?? I kogo byś chciał na MVP ?? I kogo byście chcieli ogólnnie piszcie.
    U mnie D.Rose :D

kuba8720
    Uczestnik

Rose raczej dostanie mvp,ale z pozostalymi stwierdzeniami sie nie zgadzam.Tzn nie bardzo wiem za co howard mialby dostac mvp i czemu kidd jest lepszy od noaha.Howard faktycznie ma wiecej punktow i zbiorek ale kosztem wzrostu minut.Spadla mu natomiast srednia blokow i co chyba najwazniejsze zespol notuje regres.A co do kidda to o ile asysty ma jeszcze na dobrym poziomie to 36% z gry wyglada juz tragicznie.Noah ostatnio nie wyglada za dobrze ale wczesniej gral niezly sezon.Faworytami do mvp moim zdaniem sa rose,durant i james.Jezeli wygra ktos inny to bede mocno zaskoczony

Na pewno się nie zgadzam z Durantem :D A z Jamesem to już wogóle nie wiem czemu Ci to przysło do głowy :D
    Przecież oni mają takie koalicje zawodników w drużynach ( Durant-Westbrook-Perkins) (James-Wade-Bosh) , że nigdy w życiu nie powinni dostac MVP Durantowi mógłbym dać Most Improve Award ( żart) :D
    Nie c do MVP na pewno Rose i Howard moim zdaniem :D Boteż mi chyba nie powiesz , że agent zzero pomaga Howardowi albo taki Richardson ??:/
    On tam ma tylko Nelsona i Turkoglu tak naprawdę bo Bass teraz też obniżył loty o połowę gdzieś …
    Zresztą nie ma sensu się kłócić , bo wszyscy doskonale wiemy , że liczy się bilans drużyny :D
    Aha a co do Kidda no to wiesz tak mnie zastanawia skąd Dirk brałby piłki pod kosz :D Może od Barei co ??:D
    Jeśli Cię czymś uraziłem Kuba ,to sory :)

Anonimowy
    Gość
    Quote:
    Tzn nie bardzo wiem za co howard mialby dostac mvp i czemu

Zobacz Kuba jaki impact ma na graczy Rose, a jaki Howard. Howard wnosi więcej po za punktami bo daje obronę i zbiórki. Jakich graczy w D ma Rose, a jaki ma Dwight i mimo tego Orlando jest wciąż w gronie jednej z lepiej broniących ekip. Rose to daje głównie impact w pkt…

Quote:
    A ty Skejcik kogo najbardziej lubisz?? I kogo byś chciał na MVP ?? I kogo byście chcieli ogólnnie piszcie.
    U mnie D.Rose

Najbardziej lubię Howarda, a co do MVP na początku typowałem Rose’a ale czytając inny i po samych obserwacjach dla mnie bardziej na MVP zasługuje Howard i Dirk, a potem Derrick. Trzeba popatrzeć, że trener Bulls to spec od obrony i gra jego drużyny to głównie jego zasługa.

Quote:
    Aha a co do Kidda no to wiesz tak mnie zastanawia skąd Dirk brałby piłki pod kosz

Nowik też wcześniej nie mał Kidda i problemów z jego grą nie było, a Kidd głównie karmi Chalndera, a Dirk to gracz co sam wie co robić z piłką i sam potrafi wykreować sobie pozycję do rzutu.

To tak na szybko, może coś nie doczytałem jednak jestem już na % ;)

Aha chyba rzeczywiście z Kiddem macie racje :D
    Widzę Skejcik że w dobrym humorze jesteś :D
    Ja teraz na Zastal z Polpharmą jadę :D Zastal będzie w PO !!:D

kuba8720
    Uczestnik

Dyskusja z argumentami mnie raczej nie razi:) Howard ma wyrownany sklad i gdy nie ma kontuzji dosc dluga lawke.Ale z tym perkinsem troche przesadziles;) Gosciu notuje w okc 5.8 pkt i 7.2 zbiorek na mecz.Durant za to,ze jest ciagle najlepszym strzelcem w lidze i jego zespol ciagle sie rozwija takze dzieki niemu.Natomiast james glownie za wszechstronnosc,ktora potwierdza takze w miami i za to ze wlasnie mimo obecnosci w skladzie heat dwoch innych all starow jego statystyki tego zbytnio nie odczuly i ten zespol ciagle walczy o 1 miejsce na wschodzie

Wyświetlanie 15 wpisów – od 46 do 60 (z 117 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.