Caron Butler

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

caronbutler.jpg

Imię: James Caron
    Nazwisko: Butler
    Data ur.: 13.03.1980
    Miejsce ur.: Racine
    Narodowość: USA
    Waga: 103 kg
    Wzrost: 201 cm
    Pozycja: SF / SG
    Draft: #10 Draft 2002, Miami Heat
    College: Connecticut

Przebieg kariery:
    *2002-2004 Miami Heat; Butler w lipcu 2004 zostaje oddany wraz z Lamarem Odomem i Brianem Grantem do LA Lakers za Shaquille’a O’Neala.
    *2004-2005 LA Lakers; po jednym sezonie w Kalifornii Caron został wraz z Chucky Atkinsem oddany do Washington Wizards za Kwame Browna i Larona Profita.
    *2005-2010 Washington Wizards; w Wizards Butler tworzył Big 3 wraz z Antawnem Jamisonem i Gilbertem Arenasem. W Lutym 2010 roku został oddany wraz Deshwnem Stevensonem i Brandonem Haywoodem do Dallas Mavericks.

Rekordy:
    rekbutler.png

Statystyki:
    statsww.png

Opinia:
    Atletyczny, fizycznie grający zawodnik. Butler to raczej typowy SF jednak potrafi zagrać na pozycji #2. Wchodzi często pod kosz, jednak kiedy trzeba potrafi trafiać z dystansu. Całkiem nie najgorszy w zbiórkach, dobra „post game”, gra całkiem agresywnie.

Mix:
    [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=73e60gK3cVc[/my-youtube]

Swider
    Uczestnik

Co do Butlera to mam mieszane uczicia… W niektórych meczach potrafi zagrac jak kozak rzucając lekko 30 pkt by w kolejnym byc przykładowo 3/15 z gry i zawalając mecz. Tak więc na pewno gracz chimeryczny i tak naprawdę nie wiem na ile okazał się wzmocnieniem Mavs po przejściu,bo nie ujmując nic Caron’owi ale nie uważam go za zawodnika,który może być częścią mistrzowskiej drużyny a na pewno nie będac jej drugą opcją… takie moje zdanie,może się myle;)

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.