Strona główna › Fora › NBA › Aktualności › Byron Scott fired!!!!
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
2009-11-12 o 20:02 #176
Anonimowy
GośćQuote:Marc Stein is reporting Byron Scott, head coach of the New Orleans Hornets, was fired. The team has underperformed starting the season with a 3-6 record.Via ESPN.com
Jako, że stałem się fanem Hornets (pozdro Creative) to b.dobra wiadomość. Może teraz będzie lepiej, oczywiście kto zastąpi Scotta? Któryś z asystentów czy wolnych trenerów. Pewnie dowiemy się już nie długo
2009-11-12 o 21:51 #1588Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestniknom to chyba najlepsze co mogli w takie sytuacji zrobić. Teraz niech jeszcze znajdą zawodników i mogą grać ;pp[hr]
bo Paul wyraźnie nie ma z kim grać2009-11-12 o 22:26 #1589Creative
UczestnikAvery Johnson – to jest człowiek, któremu dałbym szansę w Nowym Orleanie… na chwile obecną Szerszeni potrenuje ich GM – Bower… dziwne to rozwiązanie, ale mam nadzieje, że chwilowe… to musiało się tak skończyć – brak zaangażowania i walki to po części wina trenera… Szkoda Scotta, ale trzeba iść dalej… dzięki Byron za wszystko….
2009-11-13 o 07:11 #1590Rick Barry FTW!
UczestnikZgadzam się z przedmówcami, w takiej sytuacji winę zawsze ponosi trener. AJ wydaje się być naturalnym wyborem, chociaż chciałbym w NBA zobaczyć jeszcze Paula Silasa:)
2009-11-13 o 07:44 #1591Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnikcoś mnie się zdaje że podczas meczu pokazywali kogo wybrali ale jakoś mi tak przed oczami śmigneło i do dojrzałem ;pp
2009-11-13 o 10:27 #1592Anonimowy
GośćAvery Johnson to chyba nie ma zamiaru, przynajmniej na razie wracać do trenerki. Było o tym, ze Mavs mu jeszcze płacą, chce pobyć z rodziną.
z Silsem to nie wiem co się dzieje, ale mógłby wrócić do NBA, ja jeszcze nie miałbym nic przeciwko aby JVG został coachem NOH.2009-11-13 o 18:23 #1607Creative
UczestnikPaul Silas… to był człowiek…
Dzisiaj gramy z PTB pod wodzą Bowera…muszę to zobaczyć
Mam nadzieję, że wreszcie zagramy z zaangażowaniem i będziemy walczyć…. wynik to sprawa drugorzędna… jest ponoć opcja, żeby Jeff został coachem to końca sezonu, ponieważ ciągle trzeba płacić Scottowi dużo siana, a jak wiadomo jesteśmy pod kreską… sam niewiem ile w tym prawdy, muszę zobaczyć kilka meczy pod ręką nowego trenera…
2009-11-13 o 18:30 #1609Anonimowy
GośćDzisiaj mecz na C+, tez oglądam nie będę czekał na powtórkę do jutra. Jestem ciekaw co wyniknie. Postawiłem w STS na Hornets I belive!!!
2009-11-13 o 18:48 #1611Creative
UczestnikSkejcik wrote:Dzisiaj mecz na C+, tez oglądam nie będę czekał na powtórkę do jutra. Jestem ciekaw co wyniknie. Postawiłem w STS na Hornets I belive!!!
Dzięki ziom, bo nawet nie wiedziałem że mecz leci na C+
2009-11-14 o 14:53 #1612Creative
UczestnikMoże i meczu nie wygralśmy, ale było chociaż widać walkę i determinację… bardzo podobali Mi się rookies na których pistawił Bower – Collison i Thornton. Teraz po kontuzji Paula powinni dostac jeszcze więcej czasu na boisku… coś CP ma ostatnio pecha, z Clippers miał podobną sytuację jednak udało się wrócić na boisko… mówi się o 1-2 przerwy, niby nie dużo ale brak Paula powoduje, że jesteśmy obok Kings, GSW, Knicks, Nets itp drużyn… jak wygramy więcej niż 2 z 6 nadchodzących meczy (ATL, CLIPS,SUNS,ATL,HEAT i BUCKS) to będzie dobrze… wracając do meczu z PTB… zastanawiam się co zrobić ze Stojakovicem, który nie trafiał nawet z czystej pozycji.. może postawić na Poseya w s5, który wniósłby troszkę obrony i determinacji…. na pozycji rzucającego obrońcy musi grać Marcus Thornton!
Jestem ciekaw co wniesie do tego zespołu Ike Diogu…2009-11-14 o 15:15 #1614Anonimowy
GośćTemat lepszy do działu o NOH, ale jak już zacząłeś Creative. Szkoda meczu, ale właśnie była walka. Też bardzo mi się podobało postawienie na Thorntona i Collisona, ale się spodziewałem tego. CP3 ma pecha, ale cóż poradzić oby tylko nie odczuwał bólu, ale w jakimś stopniu go Collison zastąpi, na pewno to pokazał i też potwierdzam Thornton na pozycję nr 2. Co do Stojaka to teraz go nikt nie weźmie z tym jego kontraktem, może by dało się go wcisnąć do jakieś wymiany. Mimo wszystko jestem za sprowadzeniem Jaxa, przydałby się w zdobywaniu punktów i nie tylko. Peje ograniczyłbym max do 10/15 minut, niestety Serb to nieudana inwestycja Bowera, także Mo Pete.
Dzisiaj ciężki mecz z Hawks, którzy pokonali Celtics. Crawford wymiata z ławki ze średnio 17pkt, a wiele osób twierdziło, że to błąd było sprowadzenie go do Atlanty.
Peja, Armstrong za Jaxa, Claxtona i Moore’a ciekawe czy poszedłby na to GM Wojowników.Co do Diogu to dobry low post game, walczak, ale niestety za niski na pozycję PF.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.