Bardzo możliwy trade Barona.

Strona główna Fora NBA Aktualności Bardzo możliwy trade Barona.

Wyświetlanie 4 wpisów – od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Clippers4life
    Uczestnik

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives/69965/20101106/clippers_gauging_interest_in_baron/

Co wy o tym myślicie?Dla mnie jest to bardzo dobre rozwiązanie , koleś już dawno sie nie angażuje w basket tak jak w GSW czy NOH , jest poprostu słaby w porównaniu do poprzedniej formy i do finezji w grze jaką prezentował.Pewnie żadna drużyna nie da sie wyjebać(bo innaczej transfer z udziałem tego pana nie da sie nazwać) na kogoś dobrego , można za niego zyskać dobrego SF i PG , na tych pozycjach Clipps maja braki.Jednak kto da kogoś wartościowego za Barona?

iwczyko
    Uczestnik

on chyba kontuzje teraz ma?
    ogolnie kiedys dobry grajek
    zawsze sie na lakersów spinał i dobre mecze na nich grał

Tyrion
    Uczestnik

Ciekawe skąd to info wytrzasnąłeś.. Baron vs Lakers miał w sumie średnie punktowe takie jak przeciętnie w karierze, a dodatkowo na gorszej skuteczności, przy mniejszej liczbie zbiórek i asyst, i porównywalnych stratach- ja tu żadnej specjalnej spinki na Lakers nie widzę.. No chyba, że tak się spinał, że grał gorzej ;)
    Ogólnie to też się zastanawiam, kto gościa weźmie, bo to jednak spore ryzyko- jest słabo przygotowany fizycznie, a wtedy o urazy jakby łatwiej.. No i ma jeszcze taką jedną charakterystyczna wadę- jak widzi, że team nie gra o konkretny cel, to ma wyjebane i nie stara się uczynić teamu lepszym..

iwczyko
    Uczestnik

ogladalem mecz z tamtego sezonu i komentator mówił że najlepsze staty na nich kręcił
    moze mu sie powalilo coś

Dyskusja o Baronie była zaczęta w temacie o plotkach, nie trzeba osobnego tematu do tego. Zamykam

Wyświetlanie 4 wpisów – od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Temat ‘Bardzo możliwy trade Barona.’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.