Strona główna › Fora › NBA › Zespoły › Atlanta Hawks
- Ten temat ma 52 odpowiedzi, 14 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 8 miesięcy temu przez
piotrek443.
-
AutorWpisy
-
2011-12-21 o 09:17 #14542
Skejcik
UczestnikW zespole z Atlanty troszkę się zmieniło. Josh Smith schudł i ponoc dojrzał mentalnie. Al Horford mam nadzieje zaliczy spuer sezon bo go mam w Fantasy, ale też lubię go. Joe Johnson chyba raczej bedzie grał to co gra do tej pory, ale jak nie przebudzi się na PO to Hawks będą znowu w kropce, ale pewnie w takim wypadku Hawks mogą się zdecydowac na amnestie. T-Mac ma zastąpic Jamala, ale zobaczymy czy mu sie to uda i oby nie miał beefów z coachem jak to było w Detroit. Radmanovic to na pewno lepsza opcja niż Damien Wilkins, a także Hakws na jakiś czas muszą poszukac zastępstwa dla Hinricha, który się kuruje. Hawks to po prostu zespół po raz kolejny na 1/2 rundę PO i niestety nic więcej.
2012-01-13 o 14:16 #14844Skejcik
UczestnikAl Horford wypadł na 3-4 miesiące
. Mój ulubiony gracz w Hawks, a szkoda bo myślałem, że może w ASG zagra. Teraz Hawks muszą poszukać wysokiego w miejsce Al’a… Na rynku jest tylko Joe Smith i Etan Thomas (ex-Hawks) więc to raczej nie rozwiązanie problemów i czeka ich raczej transfer. Może ktoś się pokusi na Marvina Williamsa lub wygasający kontrakt Hinricha..2012-01-18 o 12:00 #14873Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikNiestety
/ Hawks ładnie zaczęli grać, fajnie ich defensywa zaczęła pracować i jakoś to już wyglądało, a tutaj takie kurde coś… Zgadzam się z Rafem że coś teraz muszą pokombinować. Niech się zgłoszą po:
DJ Mbenge!!!!2012-01-18 o 16:11 #14876Skejcik
Uczestnikhe he :] myślałem, że Mbenga wróci do NBA jednak nikt nie był zainteresowany jego usługami. Nigdzie nie czytałem, aby podpisał kontrakt w Europie więc chyba nadal jest wolny. Ciekawe czy NOH poszliby na wymianę Pachulia, kontrakt Hinricha (ost rok – 8mln) + 2rnd pick za Okafora
2012-03-09 o 10:19 #15185Skejcik
Uczestnikwieści za oceanu donoszą, że Josh Smith chce swojej wymiany do innej ekipy. To już nie pierwszy taki news o Smoovie chcącym opuścić Atlantę. Smith ma teraz wysoką wartość, wg mnie powinni go oddać choć 15 może przetrwać, a poleci dopiero latem. Gdyby właściciele Hawks dali radę z kasą niech amnestiują Johnsona potem sprzedać Smitha za dobrą cenę podczas draftu albo po 1 lipca. Budować ekipę ma Horfordzie, Teague i jeszcze kimś. Zobaczymy co się wydarzy… dawać mi tu czwartek 15-ego
2012-07-23 o 08:34 #15518Skejcik
UczestnikBrawa dla Danny’ego Ferry, który robi bardzo dobrą robotę w Atlancie. Najważniejsze udało mu się ruszyć kontrakt Johnsona, a chyba mało kto w to wierzył
. Pozyskał pakiet wygasających kontraktów, a do tego niskich z Nets – Petro, Morrow, Stevenson to przydatni rolesi, a także też oddał Marvina Williamsa do Jazz za Devina Harrisa i jego wygasający kontrakt (8.5mln). Z FA podpisał Atlanta native Lou Williamsa, który też powinien być dobrą opcją do zdobywana punktów, a będzie zarabiał 5mln za sezon, a nie 20. Jedynie Hawks zrobił się spory tłok na obwodzie ponieważ z Bulls doszedł strzelec Korver więc trener Drew będzie musiał to jakoś poukładać. Josh Smith jest zadowolony z transferów nowego GM’a i nie chce już odchodzić z Hawks. Wracając do Ferry’ego kiedy pracował w Cavs to wiele osób wieszało na nim psy, a w Hawks po miesiącu czasu zrobił kawał dobrej roboty to nieco dziwne czy po prostu to powód braku pana o ksywie „the king”
2012-07-23 o 09:22 #15522Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikDokładnie tak! jestem pod wrażeniem co ten Pan zrobił z moim #1 na wschodzie a #3 w całej lidze
) Martwi mnie tylko fakt, że już teraz Josh nie trafi do LA ;// Marvin w ataku nic nie wnosił zobaczymy natomiast co będzie z Harrisem. Chłopak po kontuzji się strasznie zagubił i fajnie by było jakby się w końcu obudził. Ciekawe jak sobie poradzi jako 2 playmaker??? Lou Williams człowiek łakomy na zdobycze punktowe więc myślę, że jakoś zastąpi JJ, a przy tym o ile tańszy od niego. Jako backup mamy na obwodzie jeszcze Korvera więc dokładnie tka jak Raf wspomniał coach będzie musiał to wszystko jakoś solidnie poukładać a może być ciekawie bo w końcu. Liczę że w końcu będzie coś więcej niż II runda2018-05-29 o 12:31 #16660piotrek443
UczestnikTeraz Atlanta Hawks to jest taki średniak ligi.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.