Artest miał wypadek… w domu

Strona główna Fora NBA Aktualności Artest miał wypadek… w domu

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

[size=large]Artest miał wypadek… w domu[/size][align=center]

Zawodnik Los Angeles Lakers, Ron Artest opuści dziś mecz swojej drużyny z Sacramento Kings, bowiem uległ wypadkowi, we własnym domu.[/align]
    Nie są to wymarzone święta dla kibiców Los Angeles Lakers. Wczoraj doznali wyraźnej porażki z rąk LeBrona Jamesa i jego Cleveland Cavaliers, a dziś kontuzji nabawił się ich czołowy gracz.

Biuro prasowe „Jeziorowców” podało, że Ron Artest niefortunnie spadł dziś ze schodów w swoim domu – z wysokości kilku stopni. Natychmiast odwieziono go do miejscowego szpitala.

Startowy niski skrzydłowy Lakers doznał lekkich obrażeń głowy – na, którą założono kilka szwów oraz nabawił się urazu lewego łokcia. Jego występ dziś w Sacramento jest wykluczony, a decyzja co do ewentulnego wydłużenia nieobecności na parkietach NBA – jeszcze nie zapadła.

Wyobrażacie sobie jaki ten temat będzie wielki…zle było z działem aktualności?
    Już niedługo zrobi się syf w tym temacie bo ktoś będzie się wypowiadał na wcześniejsze NEWSY chociaż będą już nowe.
    Bardzo ładnie sprawdzał i wyglądał nam dział aktualności i nie było z nim żadnych problemów,niech zostanie tak jak było.
    Po co wogóle zakładać taki temat ,przecież dział aktualności pasuje do newsów,łatwo się w nim szuka i przegląda… a jeżeli chcemy opisywać mecze itp. to mamy „zespoły” i „Widziałem, zobaczyłem, piszę”

Ma wstrząs mózgu, ale czuje się dobrze i podobno zagra w najbliższym meczu z Phoenix.
    Bardziej martwi mnie prawy łokieć Kobego :/ ehh

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Niezła impreza musiała być.
    Say NO to drugs!

Creative
    Uczestnik
    NBAForum wrote:
    Niezła impreza musiała być.
    Say NO to drugs!

artest1.jpg

Jaka impreza ?? :D

admin
    Uczestnik

drugs_are_bad_mmkay.jpg

:)

Panowie ale przynajmniej to nie jest tak żałosna wymówka jaką dał Arenas:P
    I przecież każdemu może „raz” się zdarzyć :P

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.