Allen Iverson

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 41 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

z tym strzałem w stopę/kolano(whatever) chodziło mi o to, że absolutnie nikt nie da nikomu gwarancji, że AI nie zepsuje atmosfery w teamie(vide Pistons), nie opuści teamu bo strzeli focha(vide Grizzlies), albo nie będzie opuszczał meczów(vide Sixers)- celowo nie nawiązuję do choroby córki, bo to jestem w stanie zrozumieć…z Nashem, Fishem itd nie bierzesz Mucha pod uwagę tego, że to gracze, którzy cały czas byli w reżimie treningowym/meczowym i raczej zawsze słynęli z etyki pracy nad sobą i raczej zdrowego tryby życia( no przynajmniej Fish), a AI wraca po długiej przerwie, i po poważnych problemach osobistych..dla mnie to jest powód, dla którego nie wierzę, że uda mu się wznieść na przyzwoity poziom.. no ale niech Ci Świder będzie- to z powodu zaślepienia nienawiścią do niego, śmiem się z Twoją wydumaną wiarą w AI nie zgodzić…Wszyscy kochajmy AI :P

Quote:
    „Żaden koszykarz, który zrobił dla tej ligi tak dużo jak Allen, nie powinien kończyć swojej kariery, grając w Turcji. […] To przecież jeden z najbardziej wyjątkowych zawodników w naszym sporcie, który ciągle ma coś do zaoferowania. Czuję się z tym fatalnie. Nie tak powinien kończyć swoją karierę. On potrzebuje gry w świetnej drużynie, z szansami na walkę o mistrzostwo, która potrafiłaby wykorzystać to, co potrafi. Nie w Turcji.”

Larry Brown.

A ja zgadzam się również z tym panem, że nie przystoi takiej marce jak AI wynosić się do Turcji. Wiadomo tam dostanie lepszą kasę niż mu teraz mógłby zaoferować ktoś w nba nom i bardziej znaczącą rolę. Ale jednak to AI i nic tego nie zmieni…

Clippers4life
    Uczestnik

Dokładnie , jeden z lepszych SG w histori powinien sie szanować , i zakończyć kariere albo być mentorem dla młodych w drużynie NBA. „Prędzej śmierć, niż poniżenie” :)

Dawid
    Uczestnik

Besiktas ma w tym tygodniu podpisać kontrakt z AI dogadali się :/

IVI
    Uczestnik

info interia

no tak to już oficjalnie funfel Ignerskiego , trochę szkoda że tak ląduje :(

moim zdaniem było lepiej zakończyć w Stanach kariere bez tułania się po europie , ale widać dużo umoczył w kasynach ;/

cóż życie mam nadzieje że ze starego Allana coś zostało …. przekonamy się

Tyrion
    Uczestnik

Do przewidzenia to było jakiś czas temu już.. Trochę gościa szkoda, ale w sumie to sam sobie jest winny- to nie jest tak, że się cały świat sprzysiągł przeciwko niemu.. trochę mniejsze ego, lepsze prowadzenie się, i walczył by teraz o misia.. a jak ktoś sam marnuje swoją niesamowita karierę, to ja nie myślę kogoś takiego żałować ;) BTW ciekawe ile wytrzyma u Turków?

IVI
    Uczestnik
    Tyrion wrote:
    BTW ciekawe ile wytrzyma u Turków?

zapytam inaczej jak długo oni wytrzymają z nim :D bo raczej to że będą z nim problemy to oczywista oczywista he he

Dawid
    Uczestnik

Wiadomo już kiedy AI zagra ?

Wasky
    Uczestnik

Ma zagrać już w następnym meczu

Tyrion
    Uczestnik

A następny grają u siebie w sobotę ;)

Swider
    Uczestnik

Nie wiem ale dla mnie takie filmiki związane z AI to jest magia… Dreszcze i łezka się w oku kręci bez ustanku i moim zdaniem to jest zawodnik z największym sercem do gry ever! I chuj mnie obchodzi jak ale jakoś będe oglądał wszystkie mecze Besiktasu choćbym miał sobie wykupić prywatną subskrypcje na to:P

w sobote ale o której ? bo nawet nie moge znaleźć strony Besiktasu :) Czy to jest to ? http://www.bjk.com.tr/en/

Z tego co widzę to jest tak że Klub jest podzielony na sekcje i zajmuje sie basketem, siatką, kopaną ?

Tyrion
    Uczestnik

No Besiktas w kopanej to znana marka jest dosyć- mają trochę tytułów w Turcji, a nie dawno zasłynęli porażką 8:0 z Liverpoolem w Champions League :)
    A sam mecz jest o 20, wg stronki całej ligi Tureckiej- http://www.tblstat.net/
    Ciekawe, czy będzie na atdhe ;) W sumie jak nie będzie to Świder i tak znajdzie pewnie :P

No i co, mecz był wczoraj a nawet nie było go gdzie i jak obejrzeć…;/
    Jak zagrał ?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 41 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.