Strona główna › Fora › NBA › All-Time Greats i im podobni › Allen Iverson
- Ten temat ma 40 odpowiedzi, 12 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 10 miesięcy temu przez
Swider.
-
AutorWpisy
-
2010-06-20 o 16:17 #5086
Tyrion
Uczestnikz tym strzałem w stopę/kolano(whatever) chodziło mi o to, że absolutnie nikt nie da nikomu gwarancji, że AI nie zepsuje atmosfery w teamie(vide Pistons), nie opuści teamu bo strzeli focha(vide Grizzlies), albo nie będzie opuszczał meczów(vide Sixers)- celowo nie nawiązuję do choroby córki, bo to jestem w stanie zrozumieć…z Nashem, Fishem itd nie bierzesz Mucha pod uwagę tego, że to gracze, którzy cały czas byli w reżimie treningowym/meczowym i raczej zawsze słynęli z etyki pracy nad sobą i raczej zdrowego tryby życia( no przynajmniej Fish), a AI wraca po długiej przerwie, i po poważnych problemach osobistych..dla mnie to jest powód, dla którego nie wierzę, że uda mu się wznieść na przyzwoity poziom.. no ale niech Ci Świder będzie- to z powodu zaślepienia nienawiścią do niego, śmiem się z Twoją wydumaną wiarą w AI nie zgodzić…Wszyscy kochajmy AI
2010-10-15 o 07:31 #7526Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
UczestnikQuote:„Żaden koszykarz, który zrobił dla tej ligi tak dużo jak Allen, nie powinien kończyć swojej kariery, grając w Turcji. […] To przecież jeden z najbardziej wyjątkowych zawodników w naszym sporcie, który ciągle ma coś do zaoferowania. Czuję się z tym fatalnie. Nie tak powinien kończyć swoją karierę. On potrzebuje gry w świetnej drużynie, z szansami na walkę o mistrzostwo, która potrafiłaby wykorzystać to, co potrafi. Nie w Turcji.”Larry Brown.
A ja zgadzam się również z tym panem, że nie przystoi takiej marce jak AI wynosić się do Turcji. Wiadomo tam dostanie lepszą kasę niż mu teraz mógłby zaoferować ktoś w nba nom i bardziej znaczącą rolę. Ale jednak to AI i nic tego nie zmieni…
2010-10-26 o 11:36 #7819Clippers4life
UczestnikDokładnie , jeden z lepszych SG w histori powinien sie szanować , i zakończyć kariere albo być mentorem dla młodych w drużynie NBA. „Prędzej śmierć, niż poniżenie”
2010-10-26 o 17:38 #7826Dawid
UczestnikBesiktas ma w tym tygodniu podpisać kontrakt z AI dogadali się
2010-10-27 o 10:27 #7839IVI
Uczestnikno tak to już oficjalnie funfel Ignerskiego , trochę szkoda że tak ląduje

moim zdaniem było lepiej zakończyć w Stanach kariere bez tułania się po europie , ale widać dużo umoczył w kasynach ;/
cóż życie mam nadzieje że ze starego Allana coś zostało …. przekonamy się
2010-10-27 o 11:24 #7842Tyrion
UczestnikDo przewidzenia to było jakiś czas temu już.. Trochę gościa szkoda, ale w sumie to sam sobie jest winny- to nie jest tak, że się cały świat sprzysiągł przeciwko niemu.. trochę mniejsze ego, lepsze prowadzenie się, i walczył by teraz o misia.. a jak ktoś sam marnuje swoją niesamowita karierę, to ja nie myślę kogoś takiego żałować
BTW ciekawe ile wytrzyma u Turków?2010-10-27 o 17:25 #7857IVI
UczestnikTyrion wrote:BTW ciekawe ile wytrzyma u Turków?zapytam inaczej jak długo oni wytrzymają z nim
bo raczej to że będą z nim problemy to oczywista oczywista he he2010-11-02 o 18:22 #8018Dawid
UczestnikWiadomo już kiedy AI zagra ?
2010-11-02 o 19:18 #8020Wasky
UczestnikMa zagrać już w następnym meczu
2010-11-02 o 19:25 #8022Tyrion
UczestnikA następny grają u siebie w sobotę
2010-11-03 o 15:47 #8042Didier Ilunga-Mbenga is my hero!!!
Uczestnik2010-11-03 o 16:58 #8048Swider
UczestnikNie wiem ale dla mnie takie filmiki związane z AI to jest magia… Dreszcze i łezka się w oku kręci bez ustanku i moim zdaniem to jest zawodnik z największym sercem do gry ever! I chuj mnie obchodzi jak ale jakoś będe oglądał wszystkie mecze Besiktasu choćbym miał sobie wykupić prywatną subskrypcje na to:P
2010-11-03 o 20:17 #8077OKC fan since 2009 & Portland TB
Uczestnikw sobote ale o której ? bo nawet nie moge znaleźć strony Besiktasu
Czy to jest to ? http://www.bjk.com.tr/en/Z tego co widzę to jest tak że Klub jest podzielony na sekcje i zajmuje sie basketem, siatką, kopaną ?
2010-11-04 o 15:43 #8113Tyrion
UczestnikNo Besiktas w kopanej to znana marka jest dosyć- mają trochę tytułów w Turcji, a nie dawno zasłynęli porażką 8:0 z Liverpoolem w Champions League

A sam mecz jest o 20, wg stronki całej ligi Tureckiej- http://www.tblstat.net/
Ciekawe, czy będzie na atdhe
W sumie jak nie będzie to Świder i tak znajdzie pewnie
2010-11-07 o 14:07 #8173OKC fan since 2009 & Portland TB
UczestnikNo i co, mecz był wczoraj a nawet nie było go gdzie i jak obejrzeć…;/
Jak zagrał ? -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.