All time draft

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 41 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    wrona
    Uczestnik

Ja bym chciał pograć są wolne miejsca jeszcze?

Anonimowy
    Gość

I too

Tyrion
    Uczestnik
    JoeMonster wrote:
    I too

Ta zabawa nie jest dla dzieci- sorki

JoeMonster wrote:
    I too

I jak już to „me too” ; )

wrona
    Uczestnik

To jak znajdzie się miejsce dla mnie ?:P

Tyrion
    Uczestnik

Jak dla mnie ok- dopisał bym Cię jako 9 i zaraz powiedział Świdrowi, że wybiera tylko raz.. trochę późno ale ogarnę
    Tylko byś się musiał zobowiazać, że będzies wpadał częsciej niżzwykle,co by draftu nie opóźniać zbytnio:P

wrona
    Uczestnik

Spoko będę częściej zresztą bywam tutaj czasem codziennie nawet ostatnio po prostu czasu nie miałem :P

Tyrion
    Uczestnik

A propos wymian to jestem zdecydowanie na nie- często byłby to prosty sposób na mega zwiększenie mocy danego teamu, a dodatkowo jakieś zabawy w wymiany by troche przedłużyły całą zabawę w sumie
    Ogólnie myślę,że po drafcie dajemy dedline 5 dni na przedstawienie swojego teamu i głosujemy.Ogólnie jako że tak powiem organizator zabawy nalegam na to,żeby każdy napisa łtakie go posta- to pokażenam koncepcje teamu, sposób rozumienia gry i ułatwioddanie rzetelnego głosu
    I teraz Panowie pytanie, bo mam różne pomysły:
    Ogólnie prosimy o pomoc jakiegoś usera ,nie biorącego udziału w zabawie-(sovren,kubakw,iwczyko),i taki user podaje swojego maila, na który wysyłamy swoje głosy.Może być też tak,że ja podam swojego, i głosy pójdą do mnie, tylko ja oczywicie zagłosuję do kogoś innego.
    No i sam system głosowania miał by różne opcje:
    -albo głosujemy na jeden naszymzdaniem najlepszy team
    -albo głosujemy na 3 najlepsze,dając 3 pkt za 1 miejce,2 pkt za drugie i analogicznie 1 pkt za3, i potem podliczamy punkty
    -albo oceniamy każdy team i ustawiamy w formie power rankingu
    Oczywiście każdy głos musi byc czymś poparty

Skejcik
    Uczestnik

jestem na „nie” co do wymian. Co do oceniania to dajemy punkty albo power ranking :>

Wymiany – nie :) Głosowanie to ostatnie dwie propozycje, ta opcja z wyborem tylko jednego teamu który dostaje pkt jest gorsza więc powinna odpaść :)

Tyrion wrote:
    -albo głosujemy na 3 najlepsze,dając 3 pkt za 1 miejce,2 pkt za drugie i analogicznie 1 pkt za3, i potem podliczamy punkty

:thumbsup:

Patryk2224
    Uczestnik

Jestem za tym samym co mucha :)

Zgadzam się, coś w podobie Eurowizji xD

Tyrion
    Uczestnik

No sprawa jasna- mi też się najbardziej podoba ta druga opcja,gdzie wybieramy 3 najlepsze naszym zdaniem teamy.także tak zrobimy

Tyrion
    Uczestnik

W sprawie organizacyjnej ogłoszenie parafialne
    Żeby nie było,że mam przewagę, bo wiem jak ma wyglądać ten cały opis teamu zwany również w podobnych draftach game planem, to mówie tu i teraz jak takie coś powinno mniej więcej wygladać
    W pierwszej częsci przedstawienie graczy i ich wyników w wybranym okresie, oraz rola,jaką mają pełnić w danym teamie
    Potem opis taktyki- podstawowe zagrywki( pick&rolle,kto z kim,jaki gracz dostaje możliwość gry w izolacjch,który gra bez piłki) preferowane tempo gry, co się dzieje w ataku,ogólny obraz teamu- np
    I na koniec podsumowanie- w jakim elemencie/elementach widzicie przewagę swojego teamu nad resztą i dlaczego to na ten tam mają pójść głosy
    Wszelaka inwencja mile widziana, ale podstawowe informacje powinny się znaleźć- dla mnie to najważniejsza część zabawy i mój głos łątwiej będzie zdobyć solidnym opisem,niż solidnymi wyborami, a najlepiej kombinacją tych czynników ;)
    Mam nadzieję,że w miarę jasno- w razie wątpliwości natury wszelakiej pisać :)

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 41 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.