All time draft

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 41 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tyrion
    Uczestnik

http://zawszepopierwsze.bloog.pl/id,330416883,title,ALL-NBA-DRAFT,index.html
    Zastanawiam się czy na czas lockoutu nie byłby to czasem dobry pomysł na zabawę na naszym forum. tYlko wprowadziłbym ograniczenie w wyborze graczy do okresu od połączenia ABA z NBA, czyli do graczy od sezonu 76/77, a to ze względu na łatwiejsze porównanie niż z graczami typu Wilt, czy Russell..Każdy z chętnych do zabawy miałby max 24 godziny na wybór gracza, przy czym musiałby podać dwa kolejne sezony danego gracza, które bierze pod uwagę, np MichaelJordan 91-93. Wybory graczy odbywały by się na zasadzie fantasy draftów, a więc gracz, który wybiera w pierwszej rundziejako pierwszy w drugiej rundzie wybiera ostatni itd.
    Liczba rund byłaby uzależniona od liczby chętnych do zabawy, a po wyborach zrobiłóby się ankietę w odpowiednim dziale i rozstrzygnęło kto skompletował najlepszy skład . Jacyś chętni? ;)
    Albo nawet zrobi się drabinkę jak w PO i ankietę do każdego pojedynku…

Ja jestem za! Każda inicjatywa która wprowadzi ruch na forum jest bardzo dobra. Piszę się

Tyrion
    Uczestnik

Fajnie :) Oczywiscie, żeby nie było za prosto to przed ewentualnym głosowaniem trzeba będzie napisać posta opisującego swój team – taką reklamę albo spot wyborczy mówiący dlaczego jest lepszy od innych ;)

To wiadomka bo bez tego zabawa ni będzie miała sensu ;))

Też jestem za i zgłaszam się jako chętny do zabawy :)

Skejcik
    Uczestnik

zapisuje się :D

Tyrion
    Uczestnik

No na Was dwóch szczerze bardzo liczyłem-to będzie już razem ze Świdrem 6 ludków- jeszcze ze dwóch i jedziem- jak już się pula uzbiera to coś się dokłądniej ustali w sprawie reguł itp,ale na razie fajnie, że odzew już jest
    Powinna byc ciekawa zabawa ;)

Patryk2224
    Uczestnik

ja bym mógł spróbować lecz obawiam się tego że chyba nie mam aż takiej wiedzy o dawnym NBA ;)

ADZIO
    Uczestnik

Ja tez moge sprobowac zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Tyrion
    Uczestnik
    Patryk2224 wrote:
    ja bym mógł spróbować lecz obawiam się tego że chyba nie mam aż takiej wiedzy o dawnym NBA ;)

Zawsze możesz opierac skład na bardziej współczesnych graczach więc luz
    A to tez sposób,żeby trochę ta wiedzę zwiększyć;) My też przecież niejesteśmy jakimiś dziennikarzami czy cuś także się nie obawiaj..Zresztąwchodzisz codziennie na forum,jesteśaktywny atakich nampotrzeba- zapisuję Cię

No to na podstawie PW potwierdzam też Świdra

I brakuje jeszcze jednej osoby!
    zależało by mi na tym, żeby zacząćjak najszybciej, coby wyprzedzićtych z zp-1, żeby nie było sugerowania się pickami

A i wymyśliłem,że skoro bawimy się w 8- jak ten 8 się znajdzie to wybieramy po 9 graczy, czyli playoffową rotację

Dobra zgadzam się :)

Tyrion
    Uczestnik

No i gitara :D
    Niniejszym lista zgłoszeń oficjanie się zamyka
    Przenoszę temat do działu pogaduch- prosząc o podpięcie po napisaniu :>

Swider
    Uczestnik

Trochę się czuje bardziej prze chujem niż wy bo dostałem oficjalne zaproszenie to gry na pw :D Także jestem nad wami :D

Tyrion
    Uczestnik

Akurat nie masz się z czego cieszyć bo pwwysyłąłem tylko do tych najbardziej zamulonych,co to się nie zgłosiłi od razu :P

Swider
    Uczestnik

Chciałem was trzymać do końca w niepewności abyś Cie srali po gaciach czy tak zacna osobowość jak ja zaszczyci tą prestiżową grę swoją obecnością:D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 41 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.