All-Star Voting

Strona główna Fora NBA Aktualności All-Star Voting

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 58 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    GoatMan
    Uczestnik

Sezon dopiero się rozkręca i moim zdaniem dopiero za jakiś miesiąc można będzie oceniać lepiej zawodników, ale jak na razie John Wall zalicza dobre statsy i w porównianiu do Derricka Rosa zalicza więcej asyst i przechwytów niż on w debiutanckim sezonie.

Anonimowy
    Gość
    GoatMan wrote:
    Sezon dopiero się rozkręca i moim zdaniem dopiero za jakiś miesiąc można będzie oceniać lepiej zawodników, ale jak na razie John Wall zalicza dobre statsy i w porównianiu do Derricka Rosa zalicza więcej asyst i przechwytów niż on w debiutanckim sezonie.

Bo Wall bardziej potrafi pogodzić rozgrywanie z punktowaniem, a Rose nie bardzo z czego Rose na początku nawet stylem przypomniał SG niż PG. Mimo, że lubię Walla nie jestem za tym by już rookies grali w ASG… jeszcze we łbach im się poprzewraca bo będą myśleć jacy to oni zajebiści bo łapią się do meczu gwiazd w rookies seasons :P

ADZIO no naprawdę wielki argument przytoczyłeś „Bo Rose i Durant…” To odbijając piłeczkę mogę ci wymienić pełno Rookies którzy grali w swoim pierwszym sezonie w ASG chociażby Shaq , Yao Ming , Tim Duncan, Grant Hill, Pat Ewing, His Airness, z czego Yao , Shaq , Hill i MJ nie tylko byli uczestnikami tej gry ale na dodatek byli starterami dla swoich drużyn …
    Ja jestem podobnego zdania jak Skejcik ale to wybór ludzi i nie rozumiem dlaczego niby wg ciebie miałby się Goat „rozpędzać” …

ADZIO
    Uczestnik

Chodzi mi o to iz mianowicie ze poniewaz itd. wladze ligi nawet na to niepozwola. OK niech gra Wall o wezmy jeszcze do paczki Griffina
    Favors`a Cousins`a to wogle bedzie kogo ogladac podczas Rookie Sophmores, za duzo bedzie to kosztowwalo zeby takie cos mialo miejsce

Tyrion
    Uczestnik

i Derricka Caractera- on tam być musi też :P
    A na poważnie- cyferki ma dobre, a dodatkowo ma bardzo efektowny styl gry, którym akurat do takiego meczu by pasował.. Rozumiem Twoje argumenty, ale głos na Ścianę to nie jest przecież jakiś wystrzał z dupy wyjęty, żeby od razu to komuś wypominać ;)

ADZIO
    Uczestnik

kazy ma swoje zdanie i calkowicie to szanuje. Poprostu chcialem powiedziec ze taka rzecz niebedzie miala miejsca. lubie styl gry Wall`a wniosl on wiele ozywienia do ekipy Wizards, jest on bardzo zdolnym zawodnikiem i lubie patrzec na jego gre, akurat dzisiaj bede mial okazje :)

Anonimowy
    Gość

przecież Wizards dziś nie grają ;)

ADZIO
    Uczestnik

O Fuck pomylilem mecz:P. orlando nastepny graja z Wizard`s hehehe my bad bro…

ADZIO wrote:
    kazy ma swoje zdanie i calkowicie to szanuje. Poprostu chcialem powiedziec ze taka rzecz niebedzie miala miejsca. lubie styl gry Wall`a wniosl on wiele ozywienia do ekipy Wizards, jest on bardzo zdolnym zawodnikiem i lubie patrzec na jego gre, akurat dzisiaj bede mial okazje :)

No ale skąd ty to możesz wiedzieć ? dlaczego niby nie? przecież były takie sytuacje że Rookies grali w ASG , nie tylko grali ale i startowali to dlaczego nie teraz gdzie jest tyle hypu wokół Wall’a i jego gry ?

ADZIO
    Uczestnik

Napisałem juz pare postów wyzej dlaczego nie ma takiej mozliwosci. $$$$$$. Moze maly zakładzik?

Jak niby liga może na tym stracić człowieku ?! Co ty wgl wygadujesz ?! Jeżeli w Głosowaniu by był jednym z lepszych to by znaczyło że ludzie go uwielbiają więc jakim cudem NBA na tym straciło by kase ? Sam sobie zaprzeczasz, zresztą jak wgl można stracić kasę na Weekendzie gwiazd ? weź mi to sensownie wytłumacz bo dla mnie jest to kompletny Bullshit …
    A co ty mi z zakładem wyjezdzasz ? Ja nie mówię że Wall będzie w ASG , ja tylko twierdze że głosy na niego to nic dziwnego (zresztą sam na niego raz zagłosowałem) i że jest to możliwe by tam wystąpił bo zdarzało się pełno takich sytuacji , nie zgadzam się z tym twoim smiesznym stwierdzeniem że „napewno taka sytuacja nie będzie miała miejsca” …

ADZIO
    Uczestnik

Słuchaj człowieku po co ta zlosc i agrasja? To nie moja wina ze niepotrafisz czytac ze zrozumieniem. Ciach temat

Właśnie czytam to wszystko ale nie znajduje odpowiedzi na swoje pytanie ,więc mnie oświeć … Jak niby liga ma stracić na ASG przez to że Powiedzmy zagra w nim Wall na którego ludzie głosowali i chcieli go zobaczyć ? Jak na tym ma niby liga stracić zielone , wytłumacz mi to skoro już zacząłeś i nie wykręcaj się jakimiś tekstami o czytaniu ze zrozumieniem bo wcześniej o niczym takim nie pisałeś…
    PS: Teoretyzując to nawet jeżeli ludzie nie chcieli by Wall’a w ASG i nie głosowali by na niego a i tak któryś z trenerów by go wybrał (przykład David Lee w zastępstwie za Iversona rok temu, lub Kaman i Zach Randolph zamiast Kobasa i Brandona Roya) to i tak by był sell out miejsc , jak co roku zresztą , więc nie ma opcji żeby NBA straciła na tym kase tym bardziej jeżeli by miał głosy które go do tej imprezy kwalifikują …

Tyrion
    Uczestnik

to ja się dzisiaj mega rozpędziłem i nie dość, że zagłosowałem sobie na Walla, to jeszcze na Griffina- a niech liga traci :P

ADZIO
    Uczestnik

Chodził mi oto iż bez Pana Wall`a i pana Griffina nikt niebedzie chciał obejżeć meczu Rookie vs Sophmores i liga niezarobi na biletach z tego meczu. A to że ci panowie mogą zargać w ASG to wiem o tym dobrze.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 58 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.