ALL STAR GAME Orlando 2012

Strona główna Fora NBA Dyskusje, pogaduchy ALL STAR GAME Orlando 2012

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 47 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kubakw
    Uczestnik

No i po pierwszym podliczeniu głosów mamy parę niespodzianek. Dla mnie taką jest dość słaba, patrząc na przeszłe czasy, pozycja Tima Duncana, a z drugiej strony niespodziewana przeze mnie ilość głosów dla Gallinariego, Rubio i chyba jednak Gortata (ciekawe ile głosów z Polski). Zaskoczyła mnie też trochę obecność na listach raczej mało All-Starowych graczy Raptors: Bargnaniego i Calderona, ale to może dlatego, że cała koszykarska Kanada za nimi stoi.

vvr
    Uczestnik

Nba ogłosiła pierwsze wyniki głosowania na nba.com

oto one:
    http://www.nba.com/2012/news/01/12/all-star-ballot-results1/index.html?cid=nba_12_facebook_L

Edit:
    Wcześniej przez moją nieuwagę założyłem nowy wątek o tej samej tematyce, dlatego swojego posta przeniosłem tutaj a temat usunąłem. Przepraszam za zamieszanie.

A kto bierze udział w konkursie wsadów?
    I jakie nominacje do Rookie Challange ??

ADZIO
    Uczestnik

http://www.nba.com/rookie-ladder/ do rookie challange raczej zbyt wielkich zmian w stosunku co do tej listy raczej bym sie niespodziewal :)

Skejcik
    Uczestnik

Wiem, że już się połamał, ale kurwa McGee i J.Anthony przed Horfordem ? Ricky Rubio? Aldridge za Gasolem, do dupy to :/

rondo
    Uczestnik

Gdyby się zmobilizować to zadziałalibyśmy jak Chińczycy z Yao Mingiem i MG zagrałby w All Star Game. Cóż, może czas zacząć propagandę? : D

vvr
    Uczestnik

Tylko pozostaje pytanie czy MG jest już na poziomie All Star ??

rondo
    Uczestnik

Wyjebane, ważne żeby zagrał choć pięć minut w All Star Game : ).

ADZIO
    Uczestnik
    rondo wrote:
    Wyjebane, ważne żeby zagrał choć pięć minut w All Star Game : ).

Dokładnie :) ja codziennie oddaje głos na cinka ;]

Tyrion
    Uczestnik

A ja codziennie na Bajnama :P

ADZIO
    Uczestnik

Wybrano już starterów na All Star Game :D

Wes Starters :

PG – Chris Paul
    SG – Kobe Bryant
    SF – Kevin Durant
    PF – Blake Griffin
    C – Andrew Bynum

East Starters :

PG – Derrick Rose
    SG – Dwyane Wade
    SF – Carmelo Anthony
    PF – LeBron James
    C – Dwight Howard

robin-NYK
    Uczestnik

No myślę, że wybór starterów jest jak najbardziej dobry. Cieszy oczywiście, że jest gracz New York Knicks :) Ogólnie jak patrzeć na piątki to wschód jest trochę silniejszy. Zobaczymy jaki będzie wybór rezerwowych. Dla MG4 raczej zabraknie miejsce. Szkoda :(

Skejcik
    Uczestnik

Ja bym wybrał takie rezerwy :P
    WEST:
    C – Marc Gasol
    F – LaMarcus Aldridge
    F – Rudy Gay
    G – Russell Westbrook
    G – Kyle Lowry

Kevin Love, Marcin Gortat.

EAST:
    C – Joakim Noah
    F – Josh Smith
    F – Paul Pierce
    G – Joe Johnson
    G – Deron Williams

Brandon Jennings, Luol Deng.

ADZIO
    Uczestnik

Znamy już dokładne składy obu drużyn… niestety zabrakło w nich MG4 :(

East Team :

Starters

PG – Derrick Rose
    SG – Dwyane Wade
    SF – Carmelo Anthony
    PF – LeBron James
    C – Dwight Howard

Bench

PG – Deron Williams
    SG – Joe Johnson
    SF – Andre Iguodala, Luol Deng, Paul Pierce
    PF – Chris Bosh
    C – Roy Hibbert

West Team :

Starters

PG – Chris Paul
    SG – Kobe Bryant
    SF – Kevin Durant
    PF – Blake Griffin
    C – Andrew Bynum

Bench

PG – Steve Nash, Russell Westbrook, Tony Parker
    PF – LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Dirk Nowitzki
    C – Marc Gasol

Jakieś wnioski, zażalenia ??

Drużyna zachodu wygląda nie mrawno na ławce… Kompletny brak graczy na pozycja 2,3 i tak zamiast Parkera dał bym szansę Hardenowi jako typowej 2 no i jednego z głównych kandydatów do 6th men`a zawodnik z dobrą penetracją w pomalowanym jak i również dobry shooter :). Druga zmiana którą bym wprowadził to Rudy Gay za kogoś z dwójki Dirk, LaMarcus. No i oczywiście Gortata za Gasola :P

W drużynie wschodu zmieniłbym graczy Hawks z Joe Johnson na J-Smoova, któremu ASG się należy :) Ostatnie mecze Knicks pokazały iż Chandler zasługuje na ASG niestety jego talenty nie pojadą na floryde :P. Po najlepszym początku sezonu od blisko 10 lat i Philly mają swojego All Stara w postaci Iguodali. Zapowiada się dobry pojedynek i oby lepszy zachód wygrał :)

vvr
    Uczestnik

Na zachodzie wymieniłbym Parkera na Monte Ellisa, Dirka na Gallinariego gdyby nie kontuzja, a tak to może Rudego.
    Na wschodzie Bargnani za Hiberta, i kogoś z Pierce/Deng na Jenningsa, młody jest powinien pograć, moim zdaniem. No i Josh Smith też powinien się znaleźć… tylko nie do końca wiem za kogo ;]

Kobe
    Uczestnik

No, jak dla mnie minimalna przewaga wschodu, jednak mam nadzieję, że zachód wygra. Duże znaczenie będzie miał Kobe w grze wschodu, dużo trój i celnych rzutów :D Zobaczymy jednak jak poradzą sobie Wade z Lebronem. Jak dla mnie szykuje się niesamowity mecz ! :D :rofl:

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 47 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.