Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › ALL STAR GAME Orlando 2012
- Ten temat ma 46 odpowiedzi, 15 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 12 miesięcy temu przez
ADZIO.
-
AutorWpisy
-
2012-01-12 o 21:22 #14834
kubakw
UczestnikNo i po pierwszym podliczeniu głosów mamy parę niespodzianek. Dla mnie taką jest dość słaba, patrząc na przeszłe czasy, pozycja Tima Duncana, a z drugiej strony niespodziewana przeze mnie ilość głosów dla Gallinariego, Rubio i chyba jednak Gortata (ciekawe ile głosów z Polski). Zaskoczyła mnie też trochę obecność na listach raczej mało All-Starowych graczy Raptors: Bargnaniego i Calderona, ale to może dlatego, że cała koszykarska Kanada za nimi stoi.
2012-01-12 o 22:08 #14837vvr
UczestnikNba ogłosiła pierwsze wyniki głosowania na nba.com
oto one:
http://www.nba.com/2012/news/01/12/all-star-ballot-results1/index.html?cid=nba_12_facebook_LEdit:
Wcześniej przez moją nieuwagę założyłem nowy wątek o tej samej tematyce, dlatego swojego posta przeniosłem tutaj a temat usunąłem. Przepraszam za zamieszanie.A kto bierze udział w konkursie wsadów?
I jakie nominacje do Rookie Challange ??2012-01-12 o 22:24 #14838ADZIO
Uczestnikhttp://www.nba.com/rookie-ladder/ do rookie challange raczej zbyt wielkich zmian w stosunku co do tej listy raczej bym sie niespodziewal
2012-01-13 o 14:30 #14846Skejcik
UczestnikWiem, że już się połamał, ale kurwa McGee i J.Anthony przed Horfordem ? Ricky Rubio? Aldridge za Gasolem, do dupy to
2012-01-13 o 15:02 #14848rondo
UczestnikGdyby się zmobilizować to zadziałalibyśmy jak Chińczycy z Yao Mingiem i MG zagrałby w All Star Game. Cóż, może czas zacząć propagandę? : D
2012-01-13 o 15:56 #14849vvr
UczestnikTylko pozostaje pytanie czy MG jest już na poziomie All Star ??
2012-01-13 o 16:08 #14850rondo
UczestnikWyjebane, ważne żeby zagrał choć pięć minut w All Star Game : ).
2012-01-13 o 16:10 #14851ADZIO
Uczestnikrondo wrote:Wyjebane, ważne żeby zagrał choć pięć minut w All Star Game : ).Dokładnie
ja codziennie oddaje głos na cinka ;]2012-01-13 o 16:59 #14853Tyrion
UczestnikA ja codziennie na Bajnama
2012-02-03 o 12:11 #14963ADZIO
UczestnikWybrano już starterów na All Star Game

Wes Starters :
PG – Chris Paul
SG – Kobe Bryant
SF – Kevin Durant
PF – Blake Griffin
C – Andrew BynumEast Starters :
PG – Derrick Rose
SG – Dwyane Wade
SF – Carmelo Anthony
PF – LeBron James
C – Dwight Howard2012-02-03 o 15:14 #14964robin-NYK
UczestnikNo myślę, że wybór starterów jest jak najbardziej dobry. Cieszy oczywiście, że jest gracz New York Knicks
Ogólnie jak patrzeć na piątki to wschód jest trochę silniejszy. Zobaczymy jaki będzie wybór rezerwowych. Dla MG4 raczej zabraknie miejsce. Szkoda
2012-02-03 o 16:16 #14965Skejcik
UczestnikJa bym wybrał takie rezerwy

WEST:
C – Marc Gasol
F – LaMarcus Aldridge
F – Rudy Gay
G – Russell Westbrook
G – Kyle Lowry
–
Kevin Love, Marcin Gortat.EAST:
C – Joakim Noah
F – Josh Smith
F – Paul Pierce
G – Joe Johnson
G – Deron Williams
–
Brandon Jennings, Luol Deng.2012-02-10 o 01:34 #15020ADZIO
UczestnikZnamy już dokładne składy obu drużyn… niestety zabrakło w nich MG4

East Team :
Starters
PG – Derrick Rose
SG – Dwyane Wade
SF – Carmelo Anthony
PF – LeBron James
C – Dwight HowardBench
PG – Deron Williams
SG – Joe Johnson
SF – Andre Iguodala, Luol Deng, Paul Pierce
PF – Chris Bosh
C – Roy HibbertWest Team :
Starters
PG – Chris Paul
SG – Kobe Bryant
SF – Kevin Durant
PF – Blake Griffin
C – Andrew BynumBench
PG – Steve Nash, Russell Westbrook, Tony Parker
PF – LaMarcus Aldridge, Kevin Love, Dirk Nowitzki
C – Marc GasolJakieś wnioski, zażalenia ??
Drużyna zachodu wygląda nie mrawno na ławce… Kompletny brak graczy na pozycja 2,3 i tak zamiast Parkera dał bym szansę Hardenowi jako typowej 2 no i jednego z głównych kandydatów do 6th men`a zawodnik z dobrą penetracją w pomalowanym jak i również dobry shooter
. Druga zmiana którą bym wprowadził to Rudy Gay za kogoś z dwójki Dirk, LaMarcus. No i oczywiście Gortata za Gasola 
W drużynie wschodu zmieniłbym graczy Hawks z Joe Johnson na J-Smoova, któremu ASG się należy
Ostatnie mecze Knicks pokazały iż Chandler zasługuje na ASG niestety jego talenty nie pojadą na floryde
. Po najlepszym początku sezonu od blisko 10 lat i Philly mają swojego All Stara w postaci Iguodali. Zapowiada się dobry pojedynek i oby lepszy zachód wygrał
2012-02-10 o 05:38 #15023vvr
UczestnikNa zachodzie wymieniłbym Parkera na Monte Ellisa, Dirka na Gallinariego gdyby nie kontuzja, a tak to może Rudego.
Na wschodzie Bargnani za Hiberta, i kogoś z Pierce/Deng na Jenningsa, młody jest powinien pograć, moim zdaniem. No i Josh Smith też powinien się znaleźć… tylko nie do końca wiem za kogo ;]2012-02-10 o 18:18 #15024Kobe
UczestnikNo, jak dla mnie minimalna przewaga wschodu, jednak mam nadzieję, że zachód wygra. Duże znaczenie będzie miał Kobe w grze wschodu, dużo trój i celnych rzutów
Zobaczymy jednak jak poradzą sobie Wade z Lebronem. Jak dla mnie szykuje się niesamowity mecz !
:rofl: -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.