All-Star Game 2010 – Kto rozczarował najbardziej?

Strona główna Fora NBA Aktualności All-Star Game 2010 – Kto rozczarował najbardziej?

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Jako że jeszcze nie oglądałem (dzisiaj mam zamiar), chciałbym zobaczyć wasze opinie na temat zawodników którzy nie mogli, albo nie chcieli się tam odnaleźć.
    Wybierzmy dwóch, po jednym z każdej konferencji;), a po jakimś czasie podliczymy ten niechlubny ranking.

Moja specjalna nominacja idzie dla Geralda Wallace’a (za konkurs wsadów):thumbsdown::-/:shit:

zdecydowanie G Wallace widać że za bardzo nie umiał się znleźć na boisku. Najbardziej brakowało mu skuteczności. Może to dlatego że w ASG piewszy raz i presja go zjadła…

Leman99
    Uczestnik

Mnie z Zachodu rozczarował Amare, jako że na niego najbardziej liczyłem… Za dużo nie pokazał, a przecież go stać.

EAST: Gerald Wallace – brał udział w dwóch najważniejszych imprezach ASW i na każdej pokazał się tak jak by mu się nic nie chciało , trzeba to uwzględnić w następnym głosowaniu ASG ;]
    WEST: Steve Nash – mało „akcji” w jego wykonaniu , widać było że nie czuł się zbyt pewnie mało rzutów … pomimo że zdobył 13 asyst to mało z nich było spektakularnych …
    Na ławce u mnie jest Jason Kidd – nie wiem czy poprosił o tak małą liczbę minut czy to było z góry założone ale wg mnie kompletnie stracone miejsce na ASG tylko dlatego że gra w Dallas…

Creative
    Uczestnik

Wschód: Niestety, ale nie będe oryginalny… Gerald Wallace… dla tego chłopaka to chyba za głębokie wody… szkoda, że wypadł tak źle (All-Star Game + konkurs wsadów), ponieważ sezon regularny ma bardzo udany…

Zachód: Z. Randolph – była taka sytuacja w trakcie meczu, gdzie dość nie ładnie sfaulował D-Wade’a… na parkiecie wyglądał jak dziecko we mgle – zagubiony i nieporadny…

Swider
    Uczestnik

Zgadzam się z tym,że G.Wallace zawiódł na całej lini lecz nie można też przeoczyć mega łatwych niecelnych rzutów prze Randolpha,choć od niego chyba nikt cudów nie wymagał więc to w mniejszym stopniu a oprócz poniżej moich oczekiwań zagrał David Lee no i D.Rose:P

Pacio_Basketfan
    Uczestnik
    Quote:
    Moja specjalna nominacja idzie dla Geralda Wallace’a (za konkurs wsadów)

Big G to chyba w ogóle sprawiał wrazenie jakby go porwali obcy , nie wiedział gdzie jest i za bardzo nie nie mógł wykombinować jak delikatnie sp### z hali:D

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.