Aaron Brooks – 2009-10 NBA Most Improved Player

Strona główna Fora NBA Aktualności Aaron Brooks – 2009-10 NBA Most Improved Player

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Clippers4life
    Uczestnik
    Quote:
    NEW YORK — Aaron Brooks of the Houston Rockets is the winner of the 2009-10 NBA Most Improved Player Award presented by Kia Motors, the NBA announced Thursday. The annual award is presented to a player who has made a significant improvement from the previous season.

Chcecie więcej poczytać to http://www.nba.com/2010/news/04/22/MIP/?ls=iref:nbahpt1 .

Anonimowy
    Gość

Już rano widziałem, że Brooks dostał nagrodę.. Zasłużył sobie jednak myślałem, że dostanie młodszy Gasol jednak kontuzja go wykluczyła pod koniec sezonu. Gratulacje dla Brooksa

Trochę mnie dziwi tak wielkie prowadzenie Brooksa może nie nad Durantem bo ten chłopak wiadome było że zostanie kimś wielkim w NBA ale nad takimi zawodnikami jak właśnie Gasol , Westbrook , Noah, Bogut… również dziwią mnie tak dalekie miejsca zawodników takich jak GWallace, Andrew Blatche, Zach Randolph, John Salmons, Rajon Rondo myślałem że będą oni znacznie wyżej.
    Nie mniej jednak Brooks zasłużył sobie na ten tytuł , gość notował średnio 8pkt, 2asysty i 10minut więcej w porównaniu do sezonu 2008-09 , przyzwoita poprawa cyferek która robi wrażenie …
    Bardzo dobry punkt Rockets , #2 scorer , #1 assists leader ;]
    Gratulujemy AB :)

Swider
    Uczestnik

Swoją drogą to ciekawe kto zagłosował na Big Bena :D

Clippers4life
    Uczestnik

No to Skejcik mogłeś zalożyć topic. :P Nie wiem czy słusznie dla Brooksa ta nagroda , ja bym ja przyznał Bogutowi/M.Gasolowi/G.Wallace.

Creative
    Uczestnik

Nie przepadam za Brooksem ,ale doceniam jego postęp. Na Mnie największe wrażenie zrobił jego rzut dystansowy – chłopak trafił ponad 200 „trójek” w sezonie i został najlepszym strzelcem zza lini 7,24. Kibice Houston mają za kogo trzymać kciuki w przyszłym sezonie :) Gratki dla małego, ale walecznego Aaronka :P

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.