2010 NBA All-Star Balloting

Strona główna Fora NBA Aktualności 2010 NBA All-Star Balloting

Wyświetlanie 10 wpisów – od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Creative
    Uczestnik

mucha8 siedzi już w necie od samego rana :P Właśnie potwierdzam twoje info z nba.com. Fajnie, że Iverson zagra na Wschodzie i T-Mac spadł na Zachodzie poza pierwszą piątkę. Ciężko Mi to pisać, ponieważ CP3 to jest mój człowiek, ale Nash zasłużył sobie w tym roku na All-Star Game. Paul powinien znaleść się na ławce rezerwowych i być zmiennikiem dla Nasha… jeszcze jedno – może troszkę dziwić tak niska pozycja Durant, z resztą się całkowicie zgadzam – kibice zobaczą swoich ulubieńców.

Pierwsza piątka wg zdobytych głosów

1. LeBron James 2,549,693
    2. Kobe Bryant 2,456,224
    3. Dwighht Howard 2,360,096
    4. Dwyane Wade 2,327,550
    5. Carmelo Anthony 2,137,560

hmm KG pewno se zrobi wolne i nie będzie chciał grać…Rondo All Star w tym sezonie a głosów słabiutko, tak to jest jak się nie ma wyrobionej jeszcze marki.
    Mam nadzieję że trenerzy nie pominą Shaqa w doborze zawodników

Rick Barry FTW!
    Uczestnik

Ja mam nadzieję że trenerzy nie pominą takich zawodników jak:
    C.Kaman, G.Wallace i Z.Randolph.
    Trzymam za nich kciuki:D
    Świetnie by było gdyby S-Jax również się dostał, ale czuję że dwóch zawodników z Charlotte to za dużo.

a ja mam nadzieję że wystąpi Josh Smith i G Wallace…
    NBA wprowadza chyba nowy trend , ponieważ w ASG obydwa teamy będą ubrane w koszulki z kolorze a nie tak jak kiedyś WEST będzie miał koszulki białe z dodatkami czerwieni , a tak było odkąd sięgam pamięcią.
    Najbardziej mi szkoda Odena , bo miał duże szanse na All Star a ten sezon mógłby być dla niego odskocznią jednak znowu pech;/
    No i bardzo mnie ciekawi „Czy Shaq wystąpi w All Star Game” :D

wrona
    Uczestnik

no G.Wallace dla mnie musowo w ASG a może po obstawiamy sobie kto będzie w ASG wybrnay jako rezewowi?:P

można, ale nie w tym temacie :)
    załóż w dziale „dyskusje,pogaduchy”…ciekawe kto trafi więcej;p

Creative
    Uczestnik
    wrona wrote:
    no G.Wallace dla mnie musowo w ASG a może po obstawiamy sobie kto będzie w ASG wybrnay jako rezewowi?:P

Proponuje Ci wrona założyć nowy temat z ankietą. Oczywiście zrób tylko kilka nazwisk + „ktoś inny” – za duży wybór w ankiecie nie wygląda za ciekawie. Reszta zależy od ciebie :)

wrona
    Uczestnik

Creative może bez ankiety poprostu każdy poda swoją 7 rezerwowych bo chyba 7 dostanie powołanie czy tylko 5 rezerwowych ?:P bo nie pamietma jak to jest a nie chce mi sie sprawdzac ;)

Creative
    Uczestnik
    wrona wrote:
    Creative może bez ankiety poprostu każdy poda swoją 7 rezerwowych bo chyba 7 dostanie powołanie czy tylko 5 rezerwowych ?:P bo nie pamietma jak to jest a nie chce mi sie sprawdzac ;)

Wschód i Zachód decyzją trenerów dodadzą do swoich podstawowych piątek 7 graczy rezerwowych. Może byc ankieta, może być temat z naszymi typami – zastanów się i zaczynamy… :D

Wyświetlanie 10 wpisów – od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.