Strona główna › Fora › NBA › Dyskusje, pogaduchy › Kto siłą na wschodzie w sezonie 2010/2011? › Odpowiedz na: Kto siłą na wschodzie w sezonie 2010/2011?
Update ! 
Wymiana między 4 teamami (Pacers, NOH, Nets, Rox) która nie dawno się odbyła , pomogła dwóm zespołom w ich wyciecze do PO ;] Jednym z tych zespołów jest Hornets o których już pisałem w bliźniaczym wątku Wschodu a drugim jest Pacers ;];]
Panowie z Indianapolis nieźle sobie radzili w poprzednim sezonie , klasyfikując się na 10 miejscu zaraz po Raptors którzy do samego końca brali udział w wyścigu z Bulls o PO… Teraz IP w końcu dostali swojego upragnionego PG który pod czujnym okiem Chrisa Paula w ciągu roku wyrósł na bardzo inteligentnego playera na obydwu końcach boiska i tak jak w przypadku CP3 świetnie sobie radzi zarówno w punktowaniu jak i w znajdywaniu kolegów na parkiecie więc nie wierze że nie odnotują Improve względem ostatniego sezonu …
Tym bardziej że nie tylko Collison jest wzmocnieniem ale i Paul George & Lance Stephenson , jedni z najlepszych Rookies SL
Ich ławka wygląda dosyć silnie i solidnie więc myślę że z łatwością wyrwą 8 seed ;]
Na dodatek chodzą plotki o wymianie Grangera , więc na pewno dostali by jakiegoś stara jak nie ALL STARA na pozycję PF która wg mnie jest najsłabsza , Pacers by mocno nie ucierpiało ponieważ Paul George wydaje się być solidnym zawodnikiem który potrafiłby zrekompensować utratę Dannyego 
Wg mnie Indiana Pacers skończy sezon na 8 lub 7 miejscu walcząc z New York Knicks